Duinrell

duinrell

Voor een dag onvergetelijke familieplezier ga je naar familie pretpark Duinrell. Duinrell is naast een supergroot attractiepark ook het grootste zwemparadijs van Nederland. In dag in Duinrell begint doorgaans met een duik in de “Splash”. Maak je geen zorgen over de natte haren die je krijgt want die zijn zo weer opgedroogd in de “aqua swing”, een super coole zweefmolen. Voor de echte durvers is er de waterspin die over de kop gaat, en voor wie van nog meer adrenaline houdt is er de Mad Mill. Deze attractie, die naast heen en weer schommelt ook ronddraait, is een belevenis voor jong en oud.  Voor de achtbaan liefhebbers is er de kikkerachtbaan, de rodelbaan en Duinrell’s nieuwste achtbaan; de Falcon! Voor de kleintjes zijn op Duinrell meer dan genoeg mogelijkheden. Van giga indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory, tot supercoole kindershows, tot ricks avonturenburcht zijn er meer dan genoeg avonturen te beleven op ..

Lees Meer

Walibi Holland

walibi holland

Walibi holland gelegen in flevoland is een van de bekendste, grootste en leukste pretparken van Nederland. Daarnaast is Walibi holland een van de grootste pretparken van Europa. Walibi is vooral bekend om het grote achtbanen aanbod. Het park heeft maar lieftst 7 achtbanen varieerend van houten achtbanen tot “hangende achtbanen”. De nieuweste achtbaan is de “Goliath”. Deze achtbaan staat vooral bekend om z’n hoge snelheden en steile hellingen. De goliath behaalt topsnelheden van 106 km/h en hoogtes van maar liefst bijna 50 meter Walibi heeft naast coasters ook een groot waterattractie aanbod.  De populairste water rides zijn: Crazy River en Rio el Grande. Bij beide beleef je een nat wildwater avontuur Het Walibi park heeft naastgelegen ook  een bungalowaanbod. Door een combinatie bungelow- attractiepark beleef je Walibi meerdere dagen op z’n best! Klik hier voor het bungelow aanbod van Walibi. » Ga naar Walibi Holland » Koop hier Walibi Holland kaartjes ..

Lees Meer

Efteling

efteling

Om in het sprookjespark van de Efteling te komen heb je een poortpas nodig. De poortpas heb je in verschillende varianten en zijn voordelig online te bestellen. Ga naar het poortpassen overzicht van de Efteling. De efteling is een van de grootste avonturenparken van Nederland waar sprookjes tot leven komen. In de wereld van de Efteling staan wonderbaarlijke vertelsels, avonturen op hoge snelheid en fantasierijke dromen centraal. Kortom, bij de efteling ben je even helemaal in een andere dimensie. De efteling heeft dit jaar (2011) een nieuwe attractie genaamd Raveleijn. Een magische stad wat decor biedt voor vijf kinderen die in deze spectaculaire parkshow uitgroeien tot echte ruiters te paard. Naast Ravelijn zijn afgelopen jaar ook sprookjesboom en joris en de draak geopend. Sprookjesboom is te vinden, hoe kan het ook anders, in het efteling sprookjesbos en komt tot leven wanneer je hem nadert. Nieuwe attractie joris en de draak is ..

Lees Meer

Slagharen

slagharen

Vakantie & attractiepark Slagharen zit boordevol avonturen. Ga naar het wilde westen in Mexico, vier carnaval in New Orleans en ga goudzoeken in Yellowstone. Slagharen is perfect voor jong en oud en heeft meer dan 40 attracties, spraakmakende parades, swingend straattheater en verschillende theatershows. Naast oneindig veel attractiemogelijkheden is in de buurt van Slagharen ook Pony Park city, oftewel het vroegere ponypark slagharen. Met een entreebewijs voor het ponypark heb je gratis entree tot het attractiepark en dit geld natuurlijk ook andersom. Slagharen heeft tevens een vakantiepark met zwembad en andere voorzieningen. Klik hier voor het bungalow aanbod. Koop hier Slagharen kaartjes met korting

Lees Meer

Drievliet

drievliet

Familiepark Drievliet is een compact en erg gezellig pretpark gelegen in Rijswijk dat bekend staat om de leuke verschillende thema’s in het park.

Lees Meer